Producten

De drie hoofdproducten van ErVo-Commissioning zijn:

Commissioning: Dit is een kwaliteitsprincipe voor de bouw en installatie techniek met als hoofddoelen faalkosten beperken, betere gebouwen en installaties opleveren. Commissioning kan worden toegepast in bestaande gebouwen maar ook in nieuw te bouwen gebouwen en renovaties. Traditioneel is commissioning meer iets voor de grotere projecten. ErVo-Commissioning richt zich ook op de projecten die bij de traditionele commissioningspartijen als “te klein” worden gezien.

Trouble-Shooting: Dit wordt gedaan bij steeds terugkerende storingen die maar niet echt opgelost worden. ErVo-Commissioning heeft veel ervaring in het aanpakken van dergelijke storingen. Naast de eigen vaardigheden als analytisch denken, kan ik ook terug vallen op de analyse methode van Kepner en Tragoe (Link). Deze analyse methode maakt o.a. gebruik van rationele denkprocessen en de kennis van het bedienings, beheers en onderhoudspersoneel.

Testing: Dit kan een op zich zelf staand proces zijn, maar zeker ook in combinatie met commissisioning en trouble-shooting. Alle nieuw gebouwde of ingrijpend veranderde installaties moeten getest worden.

ErVo-Commissioning is een onafhankelijk bedrijf.